KAHTA İYC 2. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

10.04.2021 09:48:12
KAHTA İYC 2. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

 KAHTA İYC 2. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

Kahta İlim Yayma Cemiyeti (İYC) 2. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

 
Türkiye'de yaklaşık bir asırlık geçmişe sahip olan İlim Yayma Cemiyeti, ilk şubesini 11 Ekim 1951'de İstanbul'un Fatih ilçesinde açtı. İlim ve irfan sahibi, ahlaklı nesiller yetiştirmeyi amaç edinen cemiyet, 30 Ağustos 2018'de Kahta'da 175. şubesini açtı. 
 
2018 yılından beri ilçede hizmet veren Kahta İYC, açıldığından tarihten bugüne kadar gerçekleştirdiği faaliyetlerle toplumun her kesiminden olumlu tepkiler aldı. Cemiyet, 2. kez Olağan genel kurul toplantısını yaptı.
 
Kahta İYC, şube binasında gerçekleştirdiği 2. olağan genel kurul toplantısında mevcut başkan Bilal Akgül oy birliğiyle tekrar seçildi. Genel kurulda ayrıca yedek yönetim ve müşavere heyeti de belirlendi. 
 
Yeniden başkan seçildiği için kurul üyelerine teşekkür eden İlim Yayma Cemiyeti Kahta Şubesi Başkanı Bilal Akgül, cemiyetin mevcut çalışmaları ve yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında kurula sunum yaptı.
 
Genel kurul toplantısı sonunda tekrar Müşavere Heyeti Başkanı seçilen Ziya Tepe, İYC üyelerine İslami çalışmaların önemi ve zarureti ile ilgili bilgiler verdi.
Bu haber toplam 981 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

İMSAKGÜNEŞÖĞLEİKİNDİAKŞAMYATSI
04:2205:4411:4514:5817:3418:49

Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Eğitimle Diriliş | Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlara aittir. Kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.