Bakan Kasapoğlu’ndan Diriliş Kitap Kahve'ye Ziyaret

6.03.2019 17:45:48
Bakan Kasapoğlu’ndan Diriliş Kitap Kahve'ye Ziyaret

Bakan Kasapoğlu’ndan Diriliş Kitap Kahve'ye Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığının "Kitap Kahve Projesi" kapsamında faaliyet gösteren Diriliş Kitap Kahve'yi ziyaret etti.

Kitap Kahve’de ders çalışan ve kitap okuyan öğrencilerle hasbihal eden Kasapoğlu, öğrencilere kitap hediye etti. Bakanlık olarak uyguladıkları önemli projelerden biri olan Kitap Kahve Projesinin yerinde bir proje olduğunu, buralarda yapılan çalışmaları ve öğrencilerin ilgisini görünce kendilerinde projenin yerindeliğinin daha da pekiştiğini ifade etti. Öğrencilerin soru ve sorunları ile ilgilenen Kasapoğlu, ideal sahibi olmanın ve ideali uğruna fedakârlıkta bulunmanın, gayret göstermenin elzem olduğunu dile getirdi.

Kitap Kahve Projesinin kendilerine ferah, konforlu bir ortam sunduğunu söyleyen gençler, yapılan ikramların ücretsiz olmasının güzel olduğu dile getirdiler. Bu projelerin gerçekleştirilmesindeki katkılarından dolayı Bakan Kasapoğlu’na teşekkür ettiler.

Adıyaman Valisi Sayın Aykut Pekmez ile Kâhta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya'da Kitap Kahve ile ilgili her tür katkı sağlamaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Ziyarette, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yanında, Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, Muhammed Fatih Toprak, İbrahim Halil Fırat, Yakup Taş, Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, Kâhta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Ak Parti Kahta Belediye Başkan Adayı Engin Akel, Ak Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni ve İlçe Teşkilatı,  STK temsilcileri, basın mensupları, gençler ve halktan kalabalık kitle hazır bulundu.



Bu haber toplam 1098 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

İMSAKGÜNEŞÖĞLEİKİNDİAKŞAMYATSI
04:2205:4411:4514:5817:3418:49

Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Eğitimle Diriliş | Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlara aittir. Kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.